KOULUTETTU HIEROJA

Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon 06/2022. Olen kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöihin eli purentalihaksiston hierontaan.

Vastaanottotilani löytyvät kotani Vilppulasta (koiratalous). Varauksia voi tehdä ajanvarauksen kautta Vellosta https://vello.fi/katas-trophy/.

Teen myös huippukylmähoitoja Cryoscreen-huippukylmälaitteella. Hoidossa iholle suihkutetaan -78* hiilidioksidia. Kylmäsuihku on kuivaa ja se on erittäin tehokas lääkkeetön kivunhoitomenetelmä. Tehokkain apu saavutetaan muutaman kerran hoitosarjalla tai kroonisissa vaivoissa säännöllisiillä hoitokerroilla. Hoito on nopea ja kivuton. Hoitoja voidaan tehdostaa käyttämällä hoidon lisäksi kinesioteippausta. Tutustu hoitomuotoon lisää tästä linkistä. Hoito on erinomainen kipupotilaille, tennis- ja golfkyynärpäähän, plantaarifaskiittiin, alaselän ongelmiin, sekä nivelvaivoihin.

Käytössäni on myös TheraluxTouch-laser. Laserista saa myös apua esimerkiksi kipuun, tulehduksiin ja arpien hoitoon.

Teen myös kotikäyntejä liikuntarajoitteisille sekä useamman ihmisen ryhmille. Kotikäynneistä veloitetaan kilometrikorvaus 0,45 €/km.

Varaathan aikasi ajoissa, kalenteri on normaalisti noin kaksi viikkoa eteenpäin täynnä. Maksuna käy käteinen, yleisimmät kortit, Klarna-lasku, e-Passi, Edenred, Eazybreak ja Virike.

HEVOSHIERONTA

Hieron ympäri Suomen, kilometrit Vilppulasta (0,45 €/km).

Tarvittaessa hierontaan sisältyy myös laserkäsittely Theralux®Touch (904) -laserilla.

Hieronta kestää noin 1,5-2 tuntia ja ainakin ensimmäisellä kerralla hevonen katsotaan läpi myös liikkeessä.